Hodnocení obchodu

4,9 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
25x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora | 5.4.2011
+ velký počet nabízených produktů
+ dobrá přehlednost
+ dobré ceny

doporučuji ostatním , jsem spokojený
S Avatar autora | 18.3.2011
+ úspora času
+ mám s tímto obchodem dobrou zkušenost
- nevím o žádných

v prvém případě náhodou získal jsem dobrou zkušenost a proto jsem nákup opakoval doporučuji váš obchod ostatním
V Avatar autora | 15.11.2010
+ Dobrá cena
+ Široký výber

Možnosť širokého výberu a porovnania medzi jednotlivými výrobkami Bol som prekvapený rýchlosťou vybavenia zákazky Už som ho doporučil kolegom v práci a v združení
R Avatar autora | 17.9.2010
+ Rychlost, Levnější než v kamenných obchodech,
- zboží si pouze nelze předem osahat, ale s tím se počítá.

Dostatečný přehled, rychlé jednání a zaslání, vcelku dostatečné seznámení se s výrobkem pomocí přehledných foto doporučuji všem známým s tím, že jsem sám s touto službou spokojen a cena je mnohem lepší než v dostupných obchodech
Q Avatar autora | 29.5.2010
+ je v pohodě
- nemá

dobrý
Avatar autora | 27.3.2010
- nemá

doporučujem
M Avatar autora | 12.3.2010
+ je to richli a bezpecni
- nema ziadne

je to kvalitni obchod,odporucam kazdemu kto chce kupovat kvalitne veci,ja som kupil puskohlad a som velmi spokojni4-12x50
Avatar autora | 8.3.2010
+ Rychlost
+ pohodlnost
+ slušný výběr
- nemá

zkuste to také
K Avatar autora | 5.2.2010
+ Je to rychlý a spolehlivý nákup.
- Nevím o žádných.

Můj názor? Rychlý a spolehlivý nákup.

Stránka 2 z 2 , položek celkem: 29

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.